torsdag, april 29, 2010

Hatten av

Det lilla området nere i sydöstra Sverige börjar allt mer likna ett gammalt avsnitt ur tv-serien Dallas. Organisationen i Ewing Oil är väldigt väl uppbyggd efter hårt arbete av Jock Ewing och hans medarbetare. Så när blekinges svar på J.R Ewing har tagit ett grepp över föreningen och investerat en hel del pengar, så lyfter naturligtvis bolaget till ännu större höjder. J.R  kommer till dukat bord och när det gäller pengar så är han obarmhärtig - förhoppningen är naturligtvis att investeringen kommer att leda till ännu större rikedomar. J.R vill alltid fånga allas uppmärksamhet, speciellt sina sekreterare, så givetvis vill han samtidigt ha roligt på vägen för annars hade han ju investerat i andra projekt. Frågan är bara hur mycket svartsjuka Sue Ellen kan ta innan J.R´s nya projekt sliter på deras förhållande? Hur mår egentligen Sue Ellen? Är allting så bra som J.R hävdar? Eller kommer J.R att lämna Sue Ellen för någon ny bekantskap?

Sen vet vi ju alla att J.R har en räv bakom örat och att han inte är rädd för att fälla riktigt låga kommentarer om sina konkurrenter, utan att presentera någon konkret fakta! Men precis som vanligt så triggar det här bara hans konkurrenter än mer och de kommer att göra allt för att fälla krokben för det starka Ewing Oil.

Alla runtom det framgångsrika företaget gör ett otroligt arbete och de förtjänar verkligen all uppmärksamhet och framgång för sitt arbete. Förr eller senare kommer denna enträgna satsning att ge utdelning, och det ökade uppsvinget kommer att gynna oss alla.
Arbetarna på fälten vill uppåt så nu när J.R pumpar in ännu mer pengar så får alla andra se upp, för tillsammans blir de riktigt starka. Jag plockar av mig Texas-hatten och visar den respekt som man måste ha för ett bolag som vill gå med i den Allsvenska kartellen. Grymt jobbat! Även du J.R ;)

Under tiden kämpar Cliff Barnes oförtrutligt på och försöker sätta krokben för sin värste konkurrent. Faktum kvarstår att Barnes satsningar förra året visade sig vara oerhörda fynd och i slutändan var det aldrig någon tvekan över vem som skulle bli Årets Baron. Nu frågar vi oss alla om Barnes kan göra det igen?

I bakgrunden ligger även andra bolag och puttrar försiktigt. Bobby Ewing har precis tagit ett ordentligt kliv in i ett bolag och kan han bara finna ett lyckosamt samarbete med några av de gamla stofilerna, så kan det här bli riktigt intressant. Kan Bobby Ewing styra bolaget i rätt riktning och äntligen finna de fynd som man letat efter under så lång tid?

Jag kan bara inte vänta till nästa avsnitt i den här spännande serien...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar