onsdag, april 28, 2010

Palm ett år till

Johan Palm blev den förste goisaren som fick ett förlängt kontrakt av "Lönken". Kontraktet löper på ett år och det här kommer att bli 24-åringens fjärde säsong i föreningen.

Mörrums nye tränare Tommi Hämäläinen spelade tillsammans med Johan Palm i Tegs SK under säsongen 06/07, så förhoppningsvis kan det här gynna Palms utveckling.

På backsidan har Mörrum därmed två spelare kontrakterade: Johan Hedman och Johan Palm. Denna förlängning sätter ett stort frågetecken för Greens, Söderlunds och Ericssons framtid i goiset?

Eliteprospects.com
Allsvenskan: 3 0 0 0 0
Division 1: 103 6 19 25 96
Division 2: 37 2 1 3 34
SuperElit: 37 4 6 10 34
J18 Allsvenskan: 12 1 1 2

4 kommentarer:

  1. Söderlund är välkommen till Tsos!

    SvaraRadera
  2. Det påverkar nog inte Söderlunds framtid! Om du följt Mörrum live och sättet Lönken matchade laget på, så hade du nog också sett att när Mörrum spelade på 2 backpar i slutet av vissa matcher så spelade Söderlund,Perry,Jaako och Palm vid de flesta tillfällena och bla annat borta mot Boro när segermålet kom med 1 sekund kvar då satt Ellebo,Hedman,Green och Nilsson bänkade sedan 7-8 minuter! Om nu samme Lönken ska sätta i hop ett lag, varför skulle han då rata Söderlund framför Hedman,Ellebo,Green? Jag skulle nog påstå att du underskattar den spelaren rätt rejält. Dra en intervju med lönken så kanske du får svar på dina funderingar och även en inblick hur en gammal back värderar spelare!

    SvaraRadera
  3. Varför skulle Lönken rata Söderlund framför Hedman, Ellebo och Green? Väldigt bra fråga som jag själv inte kan svara på för jag hade inte ratat Söderlund själv, MEN nu kommer vi faktiskt till det faktum att Mörrum måste värva backar till de två första backparen. Jag hävdar nämligen att Söderlund är en back för ett tredje backpar och ingenting annat.

    Palm däremot är en spelare som mycket väl kan ta ett kliv uppåt, men jag vill väldigt gärna se att de bygger på ordentligt på backsidan. Drömmar? Förmodligen, men vad vore Silly Season utan det?

    Ps. Varför skriver man inte ut sitt namn? Trist!

    SvaraRadera
  4. Finns fortfarande platser kvar på backsidan! Green kommer att lånas ut! Ellebo är säkert tänkt som 7-8 back.Vet att Söderlund har haft rejäla skadebekymmer och fått lira på sprutor i stort sett hela säsongen, blir han hel så kommer han att kliva fram! dom tendeserna fanns i några av kvalmatcherna bla krif och Boro borta då va han mkt bra. Men sedan är det som du säger det behövs fyllas på med bra namn.
    Mvh Kalle

    SvaraRadera