onsdag, maj 26, 2010

Bryter tystnaden

Sportchefen Mathias Lönqvist bryter ikväll tystnaden som råder kring Mörrums GoIS IK med ett meddelande på hemsidan där han berättar att man känner sig lugna, för det finns fortfarande massor med spelare tillgängliga. 
"Spelare finns det massor av så det ser vi inte som några som helst problem med, vi bygger ett lag med betoning på lag därför måste vi vara väldigt noggranna i vårt arbete, så även om det är tyst under vissa perioder skall ni vara lugna för det arbetas som mest i det tysta och vi kommer att göra allt vad vi kan för att sätta ett så bra lag som möjligt med de förutsättningar som vi har."
Jag tycker det är väldigt bra att "Lönken" tar tillfället i akt och berättar om sina planer. Perfekt! Kommunikation är A och O om klubben ska få spelare, fans, sponsorer och övriga att dra åt ett och samma håll. Vidare så delar jag synen på att det finns massor med lediga spelare kvar. Mörrum söker hungriga spelare som vill komma hit och göra en rejäl insats både för laget och deras egna karriären. Värvningen av Rögles J20-lagkapten Linus Molin är ett mycket gott tecken på att klubben jobbar enligt rätt förutsättningar. Nu ska det bli väldigt spännande att se vilka nyförvärv som kommer till klubben.



Mer information här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar