lördag, oktober 16, 2010

Ta efter Luleå

Dansereau 9
Contois 7
Mattson 7
Seydlitz 7
A.Svensson 6
Molin 5
Niemi 4
O.Svensson 4
Axman 4
Berglund 3
Hansson 3

Hedman 9
Palm 8
Andersson 5
Olsson 4
Green 3
Ternelius 3
Nilsson 2
Gullberg 2
Ellebo 2

Ovanstående listor visar antalet insläppta mål som skett när de olika spelarna har varit inne på isen. Det är ingen slump att vi finner hårt arbetande Axman, Molin, Niemi och O.Svensson på den nedre delen av listan!

Seydlitz gör redan jobbet och med rätt omgivning kommer hans kedja att täppa till!

Mattson har sett bra ut och har en rejäl potential. Gå nu ut och visa vart skåpet ska stå en gång för alla!! Gör skitjobbet, ta avslut, gå rakt in på kassen och succén är *** given!

A.Svensson
kan vi begära mer av. Väntar fortfarande på att det fysiska monstret ska vakna till liv och ta fighten framför kassen!

Contois... Vi ska begära mycket mer av våra supporterspelare! Contois snurrar alldeles för mycket ute vid sargerna. Vore mycket bättre om han utmanar med sin teknik och försöker komma till avslut än att han slösar energi längs sargerna och sen tappar pucken bakom målet för att sen trött försöka komma till ett byte.

Dansereau... Han måste göra skitjobbet annars ska han bänkas!

Sen när det gäller backarna så talar väl den för sig själv. Det är dags att bänka Hedman och Palm.... Istället så bör man satsa på Andersson, Olsson, Green, Ternelius, Nilsson och Gullberg.

Spola fram till 4:30 i nedanstående klipp. (ni får nog vänta en kort stund tills din dator buffrat och ni kan spola fram)


Får man önska(?) så vill jag se följande uppställning

Niemi - A.Svensson - O.Svensson
Andersson - Ternelius

Axman - Mattson - Dansereau
Gullberg - Olsson

Contois - Seydlitz - Molin
Nilsson - Green

2 kommentarer:

  1. Var det inte du Sacke som trodde så hårt på Hedman? Jag har sagt det förr och jag säger det igen han håller inte i div 1!!! Han har varit bänkad både hela matcher och delar av andra matcher, trots detta är han den backen som har varit inne på mestt mål bakåt! lägg därtill målen vi släppt in i bp då Hedman suttit utvisad för hakning alt holding! (senast mot Gsk i onsdags!) Nej han skulle inte haft nytt kontrakt efter Mörrum gick upp från 2:an. Angående Palm kan jag inte annat än att hålla med! Fattar inte hur så många kan tycka att han är en klippa! saknar ju det mesta som gör en back bra... Bara hoppas de kan lösgöra lite cash till en 1:a back som får igång pp, jag vill inte se Mörrum i något kval denna säsongen för då är det klippt! Div 2 är bra mkt bättre i år än var den varit innan, Vimmerby,Tyringe och Krif är riktiga utmanare till en div1 plats.Men jag både tror och hoppas att Västervik och Halmstad hamnar där. Ps det är inte bara statistiken jag drar denna slutsatsen om Hedman ! för det är trots allt 5 man som deltager i det defensiva spelet något som många supportrar fortfarande inte har fattat...

    Mvh Kalle

    SvaraRadera
  2. Jo, jag tror på Hedman men för att få honom i rätt riktning så måste man använda de medel man kan göra. Jag värderar hans offensiva kvalitéer högt men nu när hela laget blöder och man inte får försvaret att fungera så gäller det att vara aktiv och göra någonting.

    SvaraRadera