fredag, maj 07, 2010

Inside Information?

Jag fick ett anonymt tips nu på morgonen som jag väljer att publicera. Vet ej vem som är källan.
"Joakim Svärdh och Andreas Svensson är klara för Kallinge.
Mikael Söderlund har tackat nej.
Johan Hedman är klar för Mörrum.
2st. J20 forwards är på gång, den ene från Troja och den andre från Tingsryd
.


Detta blir en tuff säsong om det inte mot förmodan ramlar in 8-10 st riktigt bra spelare men det får ses som tveksamt i det här läget, spelare av bättre kvalitet spelar nog hellre för topplagen.

En sak är säker Krif blir nog inte att leka med denna säsongen och Mörrum får nog hålla sig borta från negativt kval om de inte vill ramla ur för även Tyringe strävar mot div 1.
Sedan är jag väldigt fundersam angående truppen så här långt!
Enligt sportchefen så ska det spelas en offensiv och frejdig hockey, hur ska det gå till med spelare som Hedman som spenderar halva bytena med att ta burskydd? Eller Palm som tyvärr saknar kvaliteter med puck, Ellebo kan inte heller vända spelet snabbt! Jag är allvarligt oroad över att Mörrum har så fruktansvärt svårt med att behålla spelare som andra klubbar vill ha!
"

5 kommentarer:

  1. Ja du Sacke, det finns anledning till oro. De flesta tittar givetvis på vilket lag som kommer på is men minst lika viktigt är organisationen runt om. Hur ser styrelse med ordförande ut efter årmötet? Organisationen runt laget? Marknad och ekonomi mm. Som alla vet men få erkänner är att en kedja är aldrig starkare än dess svagaste länk. Förra säsongen var det ett flertal svaga länkar som måste förstärkas-
    Anton

    SvaraRadera
  2. Spelaren från Troja är inte en J20-spelare. En center tydligen.

    Den andre J20-spelaren är klar för en annan klubb, om det inte var fler aktuella.

    SvaraRadera
  3. Jocke Svärdh klar för Krif enligt deras hemsida!

    Mvh Kalle

    SvaraRadera
  4. Som ni vet så är Mikael Söderlund också klar för Kallinge... Andreas Svensson har inte lämnat något besked. Hoppas han stannar!

    SvaraRadera
  5. Andreas Svensson skrev på för ytterligare ett år i goiset. J20-spelarna som du mailade in skrev på för andra klubbar.

    Så det blev endast ett rätt: Jocke Svärdh var klar för Kallinge.

    SvaraRadera