fredag, maj 07, 2010

Tre nyheter i goiset

Idag släppte goiset tre nyheter på hemsidan

Mörrums första nyförvärv är Hedemora spelaren Daniel Olofsson, som totalt gjort 69 (34+35) poäng på 155 matcher i division 1 samt 41 (18+23) poäng på 28 matcher i division 2.

"Mörrum har också gjort klart med sitt första nyförvärv för säsongen när Daniel Olofsson från Hedemora skrivit på för föreningen. Daniel flyttar ner till Karlshamn där han har sin tjej och han är en snabb och målfarlig forward enligt scoutningen som vi tagit del av. Vi hoppas Daniel ska visa att han har de egenskaper som vi söker."
 
Nu är det även officiellt att Johan Hedman är klar för ännu en säsong. Enligt min källa så kommer vi att få se en helt annan Hedman den kommande säsongen, framför allt bättre tränad. Ett nyköpt hus, på rätt sida av aun, bevisar mer än väl att Hedman trivs här i 0454-området.
Säsongen 10/11 blir Hedmans sjätte säsong i division 1 och totalt har han noterats för 121 (40+81) poäng på 147 matcher med Örnsköldsvik, Husum och Mörrum.
Sista nyheten.. "Lönkens" gamle kollega på blålinjen, Fredrik Berglind (bilden), kommer att vara assisterande tränare under den kommande säsongen. Därmed lägger han skridskorna på hyllan och slutar på 94 (21+73) poäng på 236 matcher i division 1, 1 (0+1) poäng på 20 allsvenska matcher och 9 (0+9) poäng på 23 matcher i SuperElit.

3 kommentarer:

  1. Kul med Berra! Hedman blir inte bättre på skridskorna för att han tränar hårdare off-ice!
    Hedmans störtsta problem är grundtekniken i skridskoåkningen han har inga bra vinklar alls och därför hänger han inte med när motståndarna kör lite start stopp eller gör en tempoväxling mot honom....

    Ha de gött....

    SvaraRadera
  2. Tror hedman kan bli en sensation till vintern!

    SvaraRadera
  3. Vi får hålla tummarna för Hedman! :)

    SvaraRadera